Vriezen

(1 producten)

De mogelijkheid om producten in te vriezen zorgt voor flexibiliteit in de horeca keuken en waarborgt zowel de kwaliteit als de voedselveiligheid. Of u nu werkzaam bent in de horeca, zorgcentra, bedrijfsrestaurants, scholen of retail, hoogwaardige vriesapparatuur is essentieel voor het waarborgen van zowel de kwaliteit als de voedselveiligheid.

Weergeven als

Professionele vriesapparatuur

Professioneel invriezen draagt bij aan het efficiënt werken in de grootkeuken. Het zorgt voor vrijheid, meer snelheid en stimuleert de creativiteit bij de chefs. Vers houden van ingrediënten, halffabricaten,
gerechten, sauzen en soepen gaat probleemloos. In alle gevallen werkt het volgens de Hygiënecode voor de Horeca en moet het voldoen aan de HACCP-regels. Metos heeft als toonaangevende leverancier van keukenapparatuur een ruime selectie horeca vriesapparatuur beschikbaar en adviseert u graag bij uw beslissing.

Uw beoogde product niet gevonden?

Onze webshop kent slechts een deel van ons gehele assortiment. Mist u een product? Onze verkoopspecialisten staan voor u klaar om u zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen!