Professionele grootkeukens
Bij Metos drijft ons de liefde voor innovatie en het streven naar voortdurende verbetering in professionele keukens. Dit gaat verder dan alleen het continu optimaliseren van onze apparatuur; het zit verweven in onze visie op keukens.
Hoe kunnen we het maximale uit je keuken halen? Hoe maken we je energieverbruik duurzamer? Hoe zorgen we ervoor dat je personeel veilig kan werken? Welke apparatuur heb je nodig om je keuken echt efficiënt te maken?
Deze vragen vormen de kern van wat we doen, en we helpen je graag met antwoorden die jouw keuken naar een hoger niveau tillen.
Neem een kijkje in de keuken van Metos!
Service & onderhoud
Bij Metos streven we naar een vlekkeloze werking van je bedrijfskeuken. Met ons toegewijde team van meer dan 60 ervaren servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen, zorgen wij voor voortdurende bedrijfscontinuïteit. Ons serviceteam staat 24/7 voor je klaar! Kies voor Metos en ervaar service op een hoger niveau!
- Landelijke dekking
- Apparatuur op voorraad
- Groot onderdelenmagazijn
- Hoge first time fix
- Warme- en koudetechniek
Operational Lease
Met moderne horeca apparatuur kun je het verschil maken!
Naast het aanschaffen van apparatuur biedt Metos ook de mogelijkheid om professionele keukenapparatuur te leasen.
Zo kun je zonder investering toch beschikken over de nieuwste, zuinigste en modernste apparatuur in je professionele grootkeuken. Je hoeft je niet druk te maken over het onderhoud; Metos zorgt dat de apparatuur in topconditie blijft.
Een greep uit ons portfolio
Chef-2-Chef trainingen
Onze grootkeukens en apparatuur worden met veel deskundigheid geïnstalleerd. Om het maximale rendement uit de verschillende apparaten te halen, is het essentieel te begrijpen hoe ze functioneren. Daarom bieden wij een reeks "Chef-2-Chef" sessies aan.
Deze sessies worden geleid door ervaren chefs die op veel locaties gebruikers hebben begeleid. Het doel van onze
Chef-2-Chef sessies is om gebruikers vertrouwd te maken met de functies, mogelijkheden, beperkingen en risico's van de apparatuur.
Door deze kennisoverdracht maken we de keuken niet alleen veiliger en makkelijker in gebruik, maar verhogen we ook het rendement door verbeterde efficiëntie.