Metos in de Horeca

Marktleider op het gebied van grootkeukens!

Al meer dan 100 jaar staat Metos volledig in het teken van grootkeukens. Wij bieden totaaloplossingen en individuele producten voor grootkeukens en hebben onze eigen service en onderhoud afdeling. We verzorgen alle installaties, zowel voor losse apparatuur als voor het totale grootkeukenconcept. Dit doen we met ruim 160 enthousiaste collega's!

We zijn actief in diverse segmenten zoals: Horeca, zorg, onderwijs, retail, bedrijfsrestaurants en diverse anderen.

Waarom kiezen voor Metos?

Bij Metos begrijpen we het belang van een goed functionerende grootkeuken. Ons doel is niet alleen om problemen te identificeren, maar ook om oplossingen te bieden die een echt verschil maken. Daarom staan we klaar om nauw met jou samen te werken en alle aspecten van jouw grootkeuken van A tot Z te bekijken. Ons team van grootkeukenexperts zal jouw unieke behoeften en doelstellingen analyseren.

Metos biedt maatwerkoplossingen die helpen te floreren. Samen zorgen we ervoor dat jouw grootkeuken optimaal is afgestemd op het gebied van ergonomie, duurzaamheid én rendement.

Segmenten

  • Bedrijven

    Met hoogwaardige apparatuur en slimme keukeninrichtingen zorgen wij ervoor dat uw medewerkers kunnen genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden.

    Door te kiezen voor onze bedrijfskeukens, investeert u in een betere werkplek en verhoogt u de tevredenheid en productiviteit van uw personeel.

  • Retail

    Wij bieden retailklanten, zoals supermarkten en foodketens, keukeninrichtingen die perfect aansluiten bij de eisen van de sector.

    Onze oplossingen variëren van voorbereidingskeukens tot klantgerichte presentaties, voor een optimale foodservice ervaring.

  • Zorg

    In de zorgsector leveren wij betrouwbare en veilige keukenoplossingen die voldoen aan strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen.

    Wij ondersteunen ziekenhuizen en zorginstellingen met apparatuur en inrichtingen die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van patiënten.

  • Onderwijs

    Wij helpen onderwijsinstellingen met professionele keukens die geschikt zijn voor zowel training als massale catering.

    Onze oplossingen bevorderen educatie en ondersteunen de ontwikkeling van toekomstige culinaire professionals door een praktijkgerichte leeromgeving te bieden.

  • Overig

    Voor sectoren zoals marine en recreatie bieden wij gespecialiseerde keukenoplossingen aangepast aan unieke werkomgevingen.

    Van schepen tot vakantieparken, wij leveren robuuste en efficiënte keukens die voldoen aan de specifieke eisen van deze markten.

Service & Onderhoud

Met een professioneel team van ruim 60 servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen dragen wij zorg voor je continuïteit. We staan 24/7 voor je paraat!

  • Marktleider
  • Landelijke dekking
  • Apparatuur op voorraad
  • Groot onderdelen magazijn
  • Nachtbevoorrading bussen
  • Warme en koude techniek

Chef-2-Chef trainingen

Laat je informeren en enthousiasmeren over het behalen van het hoogste rendement uit je keuken, het realiseren van een duurzamer energieverbruik en het onder de aandacht brengen van de laatste innovaties op het gebied van grootkeukentechniek.

Samen met onze culinair adviseurs ben je in staat:

  • Je productiviteit te verhogen
  • Samen in te spelen op het voorkomen van foodwaste
  • Je gebruiksgemak en werkplezier te vergroten.
  • De ergonomie te verbeteren
  • Kwalitatief betere gerechten te ontwikkelen en tevredener gasten te bedienen
  • Storingen en stilstand te voorkomen. je primair proces is beter gewaarborgd
  • Om apparatuur effectiever in te zetten, zodat er beter om gegaan kan worden met personeelstekorten
  • Andaz hotel - Prins & Aap

    In barstro Prins & Aap draait het allemaal om cocktails, gezelligheid, Dutch design en het ontmoeten van nieuwe mensen. Desgewenst met een hapje erbij. Gasten komen naar Prins & Aap om een krantje te lezen met een kop koffie of om lekker bij te kletsen met vrienden met een cocktail.

  • Brasserie Buut

    In Doorn is een voormalig kerkgebouw uit 1910 omgetoverd tot brasserie Buut. De brasserie is een eigenzinnige ontmoetingsplek en heeft een mooie gastronomische vorm gekregen. ESTIDA heeft met uitgesproken kleuren en prints, botanische en florale elementen en het hergebruik van producten het interieur verzorgd. Metos heeft hier met trots een prachtige nieuwe keuken mogen opleveren.

  • RIJKS®

    RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, is heropend na een grote renovatie. Met een vernieuwd interieur en menu, geleid door Executive Chef Joris Bijdendijk en team, belooft RIJKS® een frisse culinaire ervaring. Metos heeft wederom bijgedragen, net als bij de oorspronkelijke keuken bijna 10 jaar geleden.

Metos Inspiratie

Ontdek wat Kitchen Intelligence inhoud

Onze horeca specialisten staan voor u klaar!

Onze horeca specialisten staan klaar om hun uitgebreide expertise en ervaring in te zetten voor elk horeca gerelateerd vraagstuk. Met jarenlange ervaring zijn zij ware specialisten in hun vakgebied.

Of het nu gaat om advies over losse apparatuur of om servicegerichte oplossingen, zij weten als geen ander hoe ze horecaondernemers kunnen ondersteunen en hun bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Telefoon
(+31) 088 – 0242 322

Email
Algemeen : info@metos.nl
Verkoop : hallo@metos.nl
Servicedienst : service@metos.nl
Werken bij: werken@metos.nl