Wat we doen?

Maatwerk projecten, innovatieve concepten, service & onderhoud, losse apparatuur en nog veel meer!

Kitchen Intelligence

Wij worden gedreven door innovatie en de passie voor verbetering binnen grootkeukens. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar vooral onze filosofie over verschillende keukens. Hoe halen we het hoogste rendement uit een grootkeuken?

Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorg je dat al jouw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heb je nodig om jouw rendement te verbeteren?

Benieuwd hoe? Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!

Kijkje in de keuken

Service door Metos

Bij Metos streven we naar een vlekkeloze werking van uw bedrijfskeuken. Met ons toegewijde team van meer dan 60 ervaren servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen, zorgen wij voor voortdurende bedrijfscontinuïteit. Ons serviceteam staat 24/7 voor u klaar! Kies voor Metos en ervaar service op een hoger niveau!

  • Landelijke dekking
  • Apparatuur op voorraad
  • Groot onderdelenmagazijn
  • Hoge first time fix
  • Warme- en koudetechniek

Culinair advies

Krijg direct inzicht in verbeterpunten door onze culinair adviseurs voor apparatuur, routing, ergonomie, personeel, menu, foodwaste en onderhoud. Verhoog je efficiëntie, bespaar kosten én versterk je concurrentiepositie.

  • Apparatuur: Gebruik jij jouw apparatuur zo optimaal mogelijk?
  • Routing: Kunnen we verbeteringen doorvoeren om de routing te optimaliseren?
  • Ergonomie: Wordt er voldoende rekening gehouden met het welzijn van jouw personeel?
  • Personeel: Haal jij het maximale uit jouw personeel? Hoe ga je om met personeelstekorten?
  • Menu: Zijn er verbeteringen mogelijk in het menu-aanbod om de marge te verbeteren? Hoe ga je om met trends en ontwikkelingen?
  • Foodwaste: Hoe reduceer je je foodprint en kan je verder nog kosten besparen?
  • Service en onderhoud: Hoe kan jij jouw apparatuur onderhouden zodat deze zo min mogelijk in storing valt?

Projecten

  • Tuincentrum Leurs

    Tuincentrum Leurs heeft in samenwerking met Metos het bestaande tuincafé omgezet van een zelfbedieningsconcept naar een bediend concept. De medewerkers zijn tijdens implementatie begeleid door een Metos kok en hebben gezamenlijk een mooi resultaat neergezet.

  • Staring College - De Wildbaan

    Metos heeft de eer gehad om voor de praktijklokalen Horeca, Bakkerij & Recreatie de apparatuur en leskeukens te mogen leveren.

    Op 8 januari 2024 zijn de eerste lessen van start gegaan. De leerlingen van het Staring College kunnen zichzelf ontwikkelen in een vernieuwde en inspirerende omgeving. Samen bouwen we aan de toekomst van culinaire toppers!

  • Andaz Hotel - Prins & Aap

    In barstro Prins & Aap draait het allemaal om cocktails, gezelligheid, Dutch design en het ontmoeten van nieuwe mensen. Desgewenst met een hapje erbij. Gasten komen naar Prins & Aap om een krantje te lezen met een kop koffie of om lekker bij te kletsen met vrienden met een cocktail.

Metos Operational Lease

Met moderne horeca apparatuur kunt u het verschil maken in uw horeca onderneming.
Naast het aanschaffen van apparatuur biedt Metos ook de mogelijkheid om
professionele keukenapparatuur te leasen.

Zo kunt u zonder investering toch beschikken over de nieuwste, zuinigste en modernste apparatuur in uw professionele keuken.
U hoeft zich niet druk te maken over het onderhoud; Metos zorgt dat de apparatuur in topconditie blijft.

Duurzaamheid binnen Metos

Het nemen van gegronde maatregelen die ons milieu ontlasten, die klanten economische voordelen bezorgen en die het welbevinden van onze medewerkers en die van onze klanten bevorderen is een actief proces. Dit proces blijft door de veranderingen in de markt en de continue verbeteringen van onze apparatuur een geweldig mooie uitdaging voor Metos.

Innovatieve concepten

Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden. Dit vraagt om slimmere oplossingen. Vanuit onze ervaring en kennis, kunnen wij complete keukenconcepten ontwerpen, de beste apparaten selecteren, ergonomische routing aanbrengen en zorgen dat iedereen het beste kan presteren in de keuken.

Zo ontwikkelde wij onder anderen het HACCP Controlesysteem; een efficiënte digitale tool waarmee de voedselveiligheid bewaakt wordt en u kosten kunt besparen.

Een ander voorbeeld is het WeCare; een à-la-carte uitgiftesysteem voor de zorg. Bewoners hebben hierdoor dagelijks de keuze uit verschillende versbereide maaltijden en kunnen hun eigen portiegrootte bepalen

  • Verkoop

    Bij Metos begrijpen we hoe belangrijk persoonlijke service is. Onze deskundige verkoopadviseurs hebben een landelijke dekking en zijn in elk segment beschikbaar.
    Op deze manier kunnen we je ondersteunen met gepersonaliseerd advies en oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

    Je kunt gemakkelijk contact opnemen met een van onze adviseurs door te bellen naar (+31) 088 024 2322 en te kiezen voor optie 2.

  • Service

    Met een team van meer dan 60 ervaren servicemonteurs en een omvangrijke voorraad aan apparatuur en onderdelen, garanderen wij een hoge 'first time fix' rate en bedrijfscontinuïteit.

    Ons serviceteam, gespecialiseerd in zowel warme- als koudetechniek, biedt landelijke dekking en staat 24/7 voor je klaar.

    Meer informatie over service en onderhoud bij Metos? Bel naar (+31) 088 024 2322 en kies optie 1.

  • Werken bij Metos

    Bij Metos zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen met passie voor hun vak, die ons team willen komen versterken. Ben je enthousiast over ons bedrijf, spreekt onze aanpak je aan en denk je dat je past binnen onze cultuur?

    Bekijk dan eens onze ''werken bij'' website. Wie weet staat er een vacature bij die jou op het lijf geschreven is!

In contact komen met ons?

Wij staan voor je klaar!

Telefoon
(+31) 088 – 0242 322

Email
Algemeen: hallo@metos.nl
Verkoop: verkoop@metos.nl
Service: service@metos.nl
Werken bij: werken@metos.nl